• 29. september 2023 20:11

Nyheder fra hele verdenen

Er ikke tilfreds !

Hancock

Af Hancock

apr 12, 2023 ,

Fodboldklubben Al-Nassr oplever for tiden en udfordring i Saudi-Arabiens liga, selvom man i januar kunne præsentere stjerneangriberen Cristiano Ronaldo på holdet.

Klubben lå på førstepladsen i ligaen, men er nu faldet bagud i tabellen, til trods for Ronaldo’s imponerende præstationer med 11 mål i ti kampe.

Efter den seneste kamp, hvor holdet spillede 0-0 mod Al-Feiha, var cheftræner Rudi Garcia utilfreds med spillerne og deres indsats. Men det viser sig nu, at der måske er mere til historien end som så.

Rudi Garcia – Foto: Mustapha Ennami

Ifølge spanske sportsaviser AS og Marca er Ronaldo nemlig ikke tilfreds med Garcia, og hans utilfredshed har været så stor, at han har gået til klubbens ledelse for at udtrykke sin utilfredshed.

Efter kampen i weekenden var Ronaldo angiveligt så sur, at han forlod kampen uden at takke nogen for indsatsen. Og nu har klubbens ledelse reageret og fyret Garcia som cheftræner.

Der er ingen officielle udtalelser fra hverken klubben eller de saudiarabiske medier, men det er tydeligt, at Ronaldos meninger og holdninger har haft en stor indflydelse på beslutningen om at afskedige Garcia.

Al-Nassr må nu navigere gennem de udfordringer, som en sådan situation kan medføre, og se frem mod resten af sæsonen med Ronaldo som en nøglespiller i holdet.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds