• 11. december 2023 13:09

Nyheder fra hele verdenen

Danmark møder Kasakhstan idag kl 15:00

Hancock

Af Hancock

mar 26, 2023 #indland, #Sport

Danmark møder Kasakhstan i en kamp, hvor der er stor forskel på de to holds størrelse og erfaring.

Men Danmark er fast besluttet på at vinde kampen og drømmer om at vinde noget stort. Landstræner Kasper Hjulmand har talt om, hvordan EM-triumfen i 1992 er en stor inspirationskilde for det nuværende landshold. Han har også givet udtryk for, at alt andet end en sejr over Kasakhstan vil være en fiasko.

Selvom Kasakhstan er verdensranglistens nummer 115, har landstræneren stadig stor respekt for holdet. Han ved, at det kan blive en kompliceret kamp mod dem, især fordi de er godt organiserede og kompakte. Men Danmark er favoritter og vil påtage sig den rolle. De er meget fokuserede på opgaven og ved, hvad de skal gøre.

En afstand på 5044 km fra Parken, en flyvetur på mere end syv timer og en rejse gennem fem tidszoner viser, at det danske landshold har en lang og besværlig rejse foran sig. Det giver ikke meget tid til restitution for spillerne, fordi de to kval-kampe nu er presset ind i løbet af syv dage.

Desuden spiller de på kunstgræs, hvilket kan være en udfordring for holdet. Kasakhstan har også haft to hjemmekampe i starten af kvalifikationen, hvilket er en fordel for dem. Men Danmark er fast besluttet på at vinde kampen og påtage sig rollen som favoritter.

Kasakhstan er et land, der geografisk ligger tættere på Asien og burde høre ind under det asiatiske fodboldforbund, men alligevel deltager de i de europæiske turneringer under UEFA. Landstræneren har ingen holdning til dette spørgsmål lige nu, men fokuserer på at forberede holdet bedst muligt til kampen.

Selvom der er mange udfordringer for det danske landshold, er de fast besluttet på at vinde kampen mod Kasakhstan. Holdet drømmer om at vinde noget stort, og en sejr vil bringe dem tættere på dette mål.

Det danske landshold har en stærk historie og tradition, og de vil gøre alt for at føre den videre og skabe endnu en triumf.

Vores forsigtige bud her fra redaktionen på et cifferresultat er 2-1 til Danmark (muligvis 3-1)

Lidt om fortiden og nutiden:

Atalantas lynhurtige angriber Rasmus Hojlund scorede et hattrick for danskerne, mens hans hold var på 1-1 i de sidste 10 minutter, da Oliver Antman udnyttede en simpel lang bold efter pausen til at udligne Hojlunds føring i første halvleg. Den 20-årige københavnskfødte angriber lagde dog sine tidligere svipsere bag sig og scorede to gange mere og sikrede Danmark tre vigtige point.

Danskerne har måske ikke vundet en kamp ved VM – eller endda taget føringen – men Kasper Hjulmand har formet sit hold til et formidabelt kvalifikationshold; Danmark vandt ni af sine 10 VM-kvalifikationskampe og lukkede kun tre mål ind, og de tabte ikke en eneste kamp, mens de kvalificerede sig til Euro 2020.

Hvis Danmark kan navigere sig igennem deres aktuelle kvalifikationsgruppe, vil de opnå en fjerde store turnering i træk for blot anden gang i herrelandsholdets historie.

Kasakhstan er langt mindre erfarne – landsholdet spillede først sin første kamp i juni 1992, samme måned som Danmark vandt EM – og har endnu ikke kvalificeret sig til en stor turnering i deres nuværende udformning.

Kasakhstans mulige startopstilling:
Shatskiy; Gabyshev, Erlanov, Marochkin, Maliy, Vorogovskiy; Orazov, Darabaev, Tagybergen, Samorodov; Aymbetov

Danmark mulig startopstilling:
Schmeichel; Bah, Kjaer, Nelsson, Maehle; Jensen, Norgaard, Hojbjerg; Damsgaard; Hojlund, Wind

Så vi understreger vores forsigtige bud her fra redaktionen på et cifferresultat er 2-1 til Danmark (muligvis 3-1)

 

UPDATE: 2-1 til Danmark holdte indtil 86´nde minut  hvor Tagybergen scorede, og dærnæst Aymbetov i 89´nde minut.

Slutstilling endte dermed med et nederlag til Danmark på 3-2

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds