• 11. december 2023 13:40

Nyheder fra hele verdenen

Flashback: “Live fra Månen: Astronauter går på månens overflade for første gang i historien!”

Hancock

Af Hancock

apr 11, 2023 #Gamle Nyheder

Den 20. juli 1969 vil gå over i historien som dagen, hvor menneskeheden satte sine fødder på Månens overflade for første gang nogensinde.

Amerikanske astronauter, Neil Armstrong og Edwin “Buzz” Aldrin, har netop trådt ud af deres rumfartøj, Apollo 11, og er ved at tage de første skridt på Månens overflade.

Det er et øjeblik af ufattelig betydning for hele verden. Millioner af mennesker over hele kloden følger med i tv-udsendelserne og venter spændt på at se de historiske øjeblikke, som vil ændre vores opfattelse af universet og vores plads i det.

Armstrong, som var den første til at træde ud af rumfartøjet, har netop udtalt de ikoniske ord:

“Et lille skridt for et menneske, et stort spring for menneskeheden.”

Det er en udtalelse, som vil blive husket i århundreder fremover.

Aldrin er nu også ude på Månens overflade og udforsker det uendelige og tilsyneladende uendelige landskab. De har taget billeder og indsamlet prøver af overfladen, som vil blive taget med tilbage til Jorden og undersøgt nøje af forskere og videnskabsmænd.

Amerikanerne har vist verden, at ingenting er umuligt, hvis man vil det nok. Det er en dag, som vil gå over i historien som et eksempel på menneskets udholdenhed, stædighed og vilje til at udforske det ukendte.

Men denne bedrift er kun begyndelsen på en ny æra af rumforskning og videnskab. Der er stadig meget at opdage, udforske og forstå i vores uendelige univers.

Men i dag fejrer vi en af de største bedrifter i menneskehedens historie, og vi ser frem til en fremtid fyldt med endnu større og mere utrolige bedrifter.

Her er en video af selve månelandingen:

"Flashback" er et nyt tiltag 
fra DK Nyheder, hvor vi præsenterer 
historiske begivenheder som værende 
aktuelle - det er skøn underholdning 
og et godt tilbageblik :)
Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds