• 11. december 2023 12:49

Nyheder fra hele verdenen

Stadig savnet: Ikke noget godt nyt i sagen om den savnede Filippa

Hancock

Af Hancock

apr 15, 2023 #indland, #Krimi

Update – stadig ikke fundet – nyeste opdatering her:

update 23.41 CTM

Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi er i gang med efterforskningen af en sag om en 13-årig pige, der lørdag er forsvundet.

Politiet har sikret en række videooptagelser og foretaget afhøringer i forbindelse med sagen. De har afhørt folk, der bor på ruten, hvor pigen har sin avisrute, samt folk, der kan have en relation til hende. Det er endnu for tidligt at sige, om videooptagelserne kan have relevans for sagen, men politiet er i gang med at vurdere alt materiale, de har fået.

Politiet har tidligere efterlyst bilister, som har kørt i området med såkaldt dashcams, der filmer ud af bilens front. Politiet ønsker at kende til al færden og trafik ved Sørbymagle og Fuglebjerg i dag lørdag, før den 13-årige pige blev savnet. Bilister, der har kørt i området, skal gemme eventuelle optagelser og lade politiet vurdere dem.

Læs mere om sagen her: 13-årige Filippa savnes

Politiet understreger, at de ikke ønsker at lukke sig fast på et enkelt område, som f.eks. det sted, hvor pigens cykel er fundet. Politiet vil kende til al færden og trafik i området for at kunne samle så mange oplysninger som muligt. Politiet har fået mange henvendelser, og det giver dem et godt materiale at arbejde med.

Efterforskningen af den forsvundne pige fortsætter, og politiet opfordrer fortsat alle, der har oplysninger om sagen, til at kontakte dem. Det er vigtigt at samarbejde for at finde den savnede pige så hurtigt som muligt.

obs – vi har fjernet alle billeder af Filippa efter at hun er blevet fundet – nu skal familien og Filippa bare have ro … 

DK-Nyheder følger sagen og opdaterer så snart der er nyt….

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds