• 11. december 2023 13:46

Nyheder fra hele verdenen

Update – Opfordring fra Politiet – send video! >> 13 årig pige savnes ! Del del del !

Hancock

Af Hancock

apr 15, 2023 #indland, #Krimi

Update – politiet opfordrer på twitter at alle der har videoovervågning eller har dashcam i bilen i området ser deres optagelser igennem  og kontakter politiet hvis der er noget som kan hjælpe med at finde 13-årige Filippa

obs – vi har fjernet alle billeder af Filippa efter at hun er blevet fundet – nu skal familien og Filippa bare have ro … 

OBS Filippa er iført et blåt joggingsæt ! Ring 114 eller kontakt familien på + 45 22 79 42 79 !

En 13-årig pige ved navn Filippa er forsvundet syd for Kirkerup nær Slagelse, hvor hun plejer at dele aviser ud. Politiet er blevet informeret og har udsendt et signalement af hende for at hjælpe med at finde hende.

Kontakt Allan på +45  22794279 eller politiet på tlf 114 hvis du har oplysninger i sagen.

Filippa beskrives som værende 13 år gammel, 172 centimeter høj og spinkel af bygning. Hun var iført blåt joggingtøj, da hun sidst blev set. Politiet har bedt borgerne om at kontakte dem på telefonnummer 114, hvis de har nogen oplysninger om Filippa eller hendes forsvinden.

Det er aldrig nemt at høre om en person, der er forsvundet, især ikke når det er en ung person. Filippas forældre og venner er i dyb bekymring og usikkerhed om hendes tilstand og placering. Det er vigtigt at huske på, at når sådanne situationer opstår, kan enhver lille oplysning bidrage til at finde den savnede person.

Forældrene skriver:

Er der nogle der ser eller har set vores datter Filippa…?? Ingen har hørt fra hende siden 11.30 hvor hun skulle cykle hjem fra sin avis rute.
Vi har fundet hendes cykel henkastet og hendes taske og telefon ved kirkerup mellem slagelse oh Fuglebjerg tæt ved vores hjem.
13 år
Hun har blåt jogging sæt på 172cm høj slank af bygning.!
Kontakt mig på Allan. 22794279
DEL..!!
obs – vi har fjernet alle billeder af Filippa efter at hun er blevet fundet – nu skal familien og Filippa bare have ro … 

 

Vi håber, at Filippa bliver fundet snart og i god behold. Vores tanker og bønner er hos hende og hendes familie i denne svære tid.!!!

 

DK Nyheder følger sagen og opdaterer det øjeblik der er nyt” – vi håber på det bedste! 

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds