• 11. december 2023 12:51

Nyheder fra hele verdenen

To personer løsladt i Filippa-sagen

Hancock

Af Hancock

apr 16, 2023 #indland, #Krimi

Efter fundet af den forsvundne 13-årige Filippa har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi løsladt to personer, der tidligere var blevet anholdt i forbindelse med sagen.

Politiet meddelte på Twitter, at begge personer er blevet afhørt, men at der ikke er noget i efterforskningen, der tyder på, at de har haft noget med sagen at gøre.

Filippa blev fundet i live søndag eftermiddag, og en 32-årig mand blev anholdt på den adresse, hvor pigen blev fundet. Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

På et pressemøde søndag meddelte politiinspektør Kim Kliver, at udover den 32-årige var der anholdt “flere” personer i sagen. Det er dog endnu ikke klart, om politiet har anholdt andre end den 32-årige og de to personer, der er blevet løsladt igen.

Læs mere om sagen her: 13-årig pige forsvundet

Sagen om den forsvundne Filippa har fået stor opmærksomhed, og det har været en lettelse for både politi og offentligheden, at pigen er blevet fundet i live. Efterforskningen fortsætter, og politiet arbejder på at klarlægge alle omstændigheder omkring Filippas forsvinden og opklare eventuelle mistænkelige omstændigheder.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds