• 11. december 2023 14:39

Nyheder fra hele verdenen

Filippa fundet i live!!

Hancock

Af Hancock

apr 16, 2023

32 årig mand er anholdt i sagen

Politiet har fundet Filippa i live på en adresse og har i den forbindelse anholdt en 32 årig mand

På et pressemøde i dag meddelte politiet, at Filippa er blevet fundet i live på en adresse. Det var en blanding af politiarbejde og borgerhenvendelser, der førte politiet til stedet, og i samme omgang blev en 32-årig mand anholdt. Denne nye udvikling har taget alle med storm, og det har været en stor lettelse for alle, der har fulgt med i sagen.

Politiet har ikke givet mange detaljer omkring, hvordan Filippa blev fundet eller omstændighederne omkring hendes forsvinden og anholdelsen af den 32-årige mand. Der er mange ubesvarede spørgsmål, som offentligheden gerne vil have svar på. Men det vigtigste lige nu er, at Filippa er i sikkerhed, og at hun er blevet genforenet med sin familie.

»Vi kan glæde os over, at Filippa er fundet i live, men vi skal ikke bagatellisere det, hun har måttet være udsat for,« siger politiinspektør Kim Kliver på pressemødet.

Enormt fremskridt

Ifølge politiet fik de et afgørende gennembrud i sagen blot få minutter før pressemødet skulle starte. Det afgørende fremskridt var, at Filippa var blevet fundet i live.

Den 32-årige mand, der var i hendes selskab, blev anholdt og skulle nu fremstilles i et grundlovsforhør. Politiet ønsker ikke at afsløre detaljer om, hvad manden konkret ville blive anklaget for.

Politiet afslører også, at de havde foretaget flere anholdelser, men ville ikke afsløre det præcise antal.

DK Nyheder følger sagen

Læs mere om sagen her: 13-årig pige savnes

 

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds