• 29. september 2023 18:40

Nyheder fra hele verdenen

Nu falder priserne endeligt …

Hancock

Af Hancock

apr 14, 2023 , ,

Salling Group har netop annonceret, at de forventer at sænke priserne på dagligvarer i løbet af 2023.

Allerede nu har de igangsat en periode med prisfald på nogle af de varer, der er steget mest i pris i løbet af det seneste år.

Ifølge Henrik Vinther Olesen, kommunikations- og CSR-ansvarlig i Salling Group, er dette kun begyndelsen på en bevægelse. Arla har varslet, at de vil sænke deres priser over for Salling Group ved månedens udgang, og i tråd hermed vil Salling Group sænke deres priser tilsvarende krone for krone. Så selvom det lige nu kun er de nævnte varer, der falder i pris, er der grund til at tro på, at der vil komme flere prisfald i den nærmeste fremtid.

Salling Group har allerede offentliggjort en liste over de varer, der vil falde i pris den kommende tid. Det er primært mejeriprodukter som smør, yoghurt og ost, der vil falde i pris, men også andre varer er på listen.

For eksempel vil smør fra Kærgården falde fra 27,95 kroner til 24,95 kroner i både Netto, Bilka og Føtex. Cheasy Skyr Yoghurt vil falde fra 27,50 kroner til 23,95 kroner i Føtex og fra 24,95 kroner i både Netto og Bilka til 23,95 kroner.

Dette er gode nyheder for forbrugerne, der har oplevet en stigning i priserne på dagligvarer i løbet af det seneste år. En af årsagerne til stigningen i priserne er højere omkostninger til transport og råvarer på grund af coronapandemien.

Men hvorfor sænker Salling Group priserne nu? En af årsagerne kan være den stigende konkurrence på markedet. Flere og flere discountkæder har åbnet op i Danmark, og det har ført til en skærpet konkurrence om kunderne. Ved at sænke priserne håber Salling Group at tiltrække flere kunder og fastholde de eksisterende.

Men prissænkningerne kan også have en positiv effekt på miljøet. Ved at sænke priserne på økologiske varer, som ofte er dyrere end konventionelle varer, kan Salling Group tilskynde forbrugerne til at vælge de mere bæredygtige alternativer.

Det er dog vigtigt at huske på, at prissænkningerne ikke nødvendigvis er en garanti for, at varerne er mere bæredygtige eller af højere kvalitet. Forbrugerne bør stadig være opmærksomme på varernes oprindelse og kvalitet, når de handler ind.

Alt i alt er det positive nyheder, at Salling Group har igangsat en periode med prisfald på dagligvarer. Det er en god mulighed for forbrugerne for at spare penge på deres dagligvarer.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds