• 11. december 2023 13:15

Nyheder fra hele verdenen

Skat er bøddelen bag konkurs

Hancock

Af Hancock

sep 22, 2023

En dansk snackbar, der har glædet smagsløgene hos mange, er nu truet af konkurs.

Selskabet Feel Good Company, der står bag den populære snackbar Ration, har indgivet konkursbegæring på grund af udestående gæld til Skat, Vækstfonden og en leverandør.

Selskabet Feel Good Company har markeret sig ved at udvikle den velsmagende Ration-bar i samarbejde med diætister og atleter. Baren har tidligere været tilgængelig hos velkendte detailkæder som 7-Eleven, Q8 og Meny.

Overraskende nok er det selskabets egen ledelse, der har taget den tunge beslutning om at begære konkurs. Direktøren for selskabet, Jesper Schmith Kampmann, har forklaret til Finans, at situationen ellers virkede under kontrol, men gælden til Skat spillede en afgørende rolle i konkursen.

I et forsøg på at redde det, han har arbejdet på i syv år, har Jesper Schmith Kampmann allerede afgivet et bud til kurator på at købe visse aktiver ud af konkursboet.

Direktøren udtaler følgende til Finans: “Det er totalt angstprovokerende. Jeg har arbejdet på det i syv år og tilsidesat alt for det her, men nogle gange er omstændighederne bare ikke til det.”

Feel Good Company opererer i flere lande, herunder Danmark, Sverige og Schweiz. Desværre har selskabet aldrig formået at generere overskud, og sidste år resulterede i et tab på 1,5 millioner kroner efter skat.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds