• 2. juni 2023 16:30

Nyheder fra hele verdenen

Tilbudt 500.000 danske kroner, for at holde mund…

Hancock

Af Hancock

apr 26, 2023 , ,

Et firma som tilbyder hulmursisolering har givet et tilbud til ejeren af et hus, hvor huset slet ikke må hulmursisoleres.

DR Kontant har undersøgt firmaet, og i den forbindelse har firmaet rakt ud til DR Kontant og tilbudt 500.000 DKK for at firmaets navn IKKE blev offentligtgjort i programmet.

Det er ikke sjældent, at firmaer og virksomheder overtræder love og regler for at tjene penge. En nylig undersøgelse af et firma, der tilbyder hulmursisolering, viser, at der er virksomheder, der stadig prøver at omgå reglerne og tilbyde tjenester, der kan have negative konsekvenser for kunderne.

Ifølge DR Kontants undersøgelse har et firma tilbudt en husejer hulmursisolering, selvom huset slet ikke må hulmursisoleres. Dette kan have store konsekvenser for husets struktur og sikkerhed, og det er klart, at virksomheden overtræder reglerne og risikerer at påføre kunden store skader.

Det er bekymrende, at virksomheder stadig prøver at omgå reglerne og sælge tjenester, der kan have negative konsekvenser for kunderne. Men det er endnu mere bekymrende, at dette firma har tilbudt DR Kontant en stor sum penge for at undgå at blive offentliggjort i programmet. Dette rejser spørgsmål om, hvorvidt virksomheder er villige til at gå langt for at undgå offentliggørelse af deres ulovlige handlinger.

Det er vigtigt at huske, at virksomheder har et ansvar overfor deres kunder og samfundet som helhed. Det er også vigtigt, at offentligheden kan stole på, at virksomheder overholder reglerne og tager ansvar for deres handlinger. Det er uacceptabelt, at virksomheder prøver at undgå at blive opdaget og undgå at tage ansvar for deres handlinger.

DR Kontants undersøgelse afslører ikke kun en overtrædelse af reglerne, men også en dybt bekymrende tendens blandt virksomheder til at omgå reglerne og undgå at tage ansvar for deres handlinger. Det er vigtigt, at myndighederne holder øje med sådanne overtrædelser og sikrer, at virksomheder tager ansvar for deres handlinger og ikke skader kunderne eller samfundet som helhed.

udsendelsen vil blive vist på DR imorgen d. 27/04/2023

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds