• 11. december 2023 12:39

Nyheder fra hele verdenen

UPDATE : Louise er fundet i god behold ! Hvor er 29-årige Louise?? !

Hancock

Af Hancock

apr 16, 2023 #indland, #Krimi

Efterlysning afblæst – Louise er fundet i god behold! <3


Familien beder om hjælp – del budskabet, og ring 114 eller direkte til familien …

En 29-årig kvinde fra Ranum er forsvundet sporløst siden fredag aften, hvor hun sagde, hun ville tage til Aalborg for at gå i byen.

Louise Larsen er mor til en to-et-halvt-årig dreng og bor sammen med sin søn og barnets far. Hendes kæreste og søskende kontaktede Nordjyllands Politi, da de ikke havde hørt fra hende siden fredag aften, og hendes telefon var død.

Familien er bekymret og søger nu hjælp fra offentligheden i forsøget på at få livstegn fra søsteren. Hendes storesøster Mette Larsen har passet hendes lille nevø siden fredag og har efterlyst Louise på Facebook. Ifølge Mette Larsen ville hendes søster aldrig stikke af, da hun er en hønemor, og familien har altid kunnet komme i kontakt med hende.

DK Nyheder har fjernet alle billeder af Louise så familien kan få ro 

Familien skriver:

Hej alle.
Vores lillesøster Louise Larsen tog i byen i fredags, formentlig i Aalborg. Vi har ikke hørt fra hende siden natten til lørdag omkring kl. 01. Enten har hun mistet hende tlf eller den er løbet tør for strøm.
Vi er MEGET BEKYMRET, og leder efter hende. Vi har selvfølgelig meldt hende savnet ved politiet. Hvis noget har hørt eller set noget, så kontakt os eller politiet.
Mette: 30246989
Mathias: 40620028
Charlotte: 91823614
Eller politiet på nr. 114
Del endelig, og hjælp os med at få hende sikkert hjem til hendes lille dreng

Det sidste livstegn til familien kom kl. ca. 01, hvor hun var i kontakt med sin kæreste hjemme i Ranum. Hun tog angiveligt ind til Løgstør, hvor hun blev set på værtshuset Bytinget i Østerbrogade. Her har hun fortalt andre gæster, at hun ville videre til Aalborg for at gå i byen og derefter overnatte hos en kammerat. Men der er ingen, der ved, hvem denne kammerat er, og så vidt familien ved, kender Louise ingen i Aalborg.

Nordjyllands Politi har modtaget henvendelse om den forsvundne kvinde og er i gang med en indledende efterforskning. Men politiet har foreløbig ingen spor af kvinden, og der er ikke noget, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Politiet overvejer stadig at udsende en efterlysning.

Politiet har været tilbageholdende med at lave en efterlysning men de har nu her for 11 minutter siden slået følgende op:

Familien appellerer til offentligheden om at hjælpe med at finde Louise og finde ud af, hvad der er sket. Hvis man har oplysninger om den forsvundne kvinde, kan man kontakte politiet på telefon 114. Det er en frygtelig situation for familien, og forhåbentlig vil Louise snart blive fundet i god behold.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds