• 29. september 2023 18:32

Nyheder fra hele verdenen

Filippa-sagen: 32-årig skal for retten klokken 11

Hancock

Af Hancock

apr 17, 2023 ,

En 32-årig mand skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved mandag klokken 11

En 32-årig mand skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved mandag klokken 11 i forbindelse med sagen om den 13-årige pige, Filippa, der blev fundet søndag efter at have været forsvundet i lidt over et døgn. Det er endnu uvist, hvad manden er sigtet for i sagen, men han blev anholdt søndag af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Filippa blev meldt savnet lørdag efter at være forsvundet efter sin tur med at uddele aviser i området ved Kirkerup sydøst for Slagelse. Hendes cykel, taske og telefon blev senere fundet på en vej på avisruten, og politiet efterlyste hende kort før klokken 16.00 samme dag. Søndag eftermiddag kunne politiet fortælle, at hun var blevet fundet i live, men det er endnu ikke offentliggjort, hvad der skal være sket med hende.

Læs mere om sagen her: 13-årig pige forsvundet

Politiet oplyser heller ikke, om de mener, at manden har ageret alene, eller om der har været medgerningsmænd.

På et pressemøde udtalte politiinspektør Kim Kliver, at man ikke skal bagatellisere, hvad Filippa har måttet være udsat for, men at man kan glæde sig over, at hun er blevet fundet i live. Det er en sag, der har rystet lokalsamfundet og landet som helhed, og der vil sandsynligvis være stor opmærksomhed omkring mandens fremstilling i grundlovsforhør mandag.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds