• 11. december 2023 13:51

Nyheder fra hele verdenen

Bengt Burg – en folkekær tv-vært er gået bort

Hancock

Af Hancock

apr 17, 2023 #indland

Den mangeårige vært på ‘Lykkehjulet’, Bengt Burg, er død i en alder af 77 år.

Hans død blev bekræftet af tv-værtens søn og er registreret i det offentlige register den 14. april. Bengt Burg vil altid være husket som en af Danmarks mest folkekære tv-værter.

Bengt Burg overtog i 1989 værtstjansen på det populære underholdningsprogram ‘Lykkehjulet’ fra Michael Meyerheim, og blev hurtigt en af de mest populære tv-værter i Danmark. Med sin varme personlighed og charme formåede han at skabe en god stemning i studiet og blandt seerne derhjemme.

Hans popularitet som tv-vært var så stor, at han også blev vært på et andet populært underholdningsprogram i 1989, nemlig ‘Eleva2ren’. Bengt Burg stod i spidsen for ‘Lykkehjulet’ indtil år 2000 og var med til at skabe en lang række uforglemmelige øjeblikke i dansk tv-historie.

Bengt Burg var kendt for at være en varm og hjertevarm person, og han efterlader sig et stort tomrum i dansk underholdningsverden. Han vil altid blive husket som en af Danmarks største tv-personligheder og en vært, der formåede at bringe glæde og underholdning til millioner af seere.

Bengt Burg efterlader sig sine to børn, Rasmus Brug og Anne-Louise Haagh, samt en hel generation af seere, der vil savne hans varme og charme på skærmen. Hans minde vil leve videre i dansk tv-historie.

 

Note: Undertegnede har selv flere gange været i kontakt med Bengt telefonisk i forbindelse med job, og jeg kan UNDERSTREGE og bekræfte, at han var hjertevarm, venlig, og et meget behageligt menneske. Et stort tab for Danmark, og vi kondolerer familien herfra…

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds