• 11. december 2023 14:34

Nyheder fra hele verdenen

Politiet massivt til stede på flere metro- og togstationer i København

Hancock

Af Hancock

apr 18, 2023 #indland, #Krimi

Københavns Politi har i aften været massivt til stede på flere metro- og togstationer i København på grund af en mistænkelig person.

Politiets tilstedeværelse skyldes anmeldelser om en person, som politiet mener udgør en potentiel trussel. Flere vogne og patruljer har kørt omkring blandt andet Kongens Nytorv, og metroen ved Kongens Nytorv har også været midlertidigt standset.

Vagtchef for Københavns Politi, Martin Kajberg, har tidligere udtalt til blandt andet Ekstra Bladet, at politiet er ved at undersøge et forhold, og at de tager situationen meget alvorligt. Politiets indsats har også medført en indsatsleder, som har været til stede omkring Christiansborg.

Det er endnu uklart, hvem den mistænkelige person er, og hvorfor politiet mener, at personen kan udgøre en trussel. Politiet har dog valgt at tage situationen meget alvorligt og er i gang med en omfattende undersøgelse af sagen.

Den øgede tilstedeværelse af politiet i København har medført sirener og blå blink flere steder i byen.

Det er naturligvis en ubehagelig oplevelse for de mennesker, der er tæt på politiets operationer, men det er også vigtigt at huske på, at politiet har til opgave at beskytte borgerne og opretholde lov og orden.

Det er endnu uklart, hvor længe politiets operation vil fortsætte, og om der vil blive anholdt nogen i forbindelse med sagen. Københavns Politi har dog gjort det klart, at de vil gøre alt, hvad de kan, for at sikre borgernes sikkerhed og finde frem til den mistænkelige person, hvis der er grund til bekymring.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds