• 11. december 2023 13:36

Nyheder fra hele verdenen

Ikke opmuntrende: DMI aflyser det gode vejr

Hancock

Af Hancock

apr 18, 2023 #indland, #Vejr

Desværre er den seneste prognose fra DMI ikke særligt opmuntrende, da det grå forårsvejr ser ud til at vende tilbage.

Springet fra vinter til forår kan være en turbulent tid for vejrforholdene, og det ser ud til, at den næste måned vil byde på netop dette. Selvom det kan være fristende at pakke vinterjakken væk og tage solbrillerne på, så er det en god idé at have både paraply og regntøj ved hånden.

Ugen, der er begyndt, vil byde på en klassisk trio af regn, byger og blæst, som skyldes et lavtryk i det nordvestlige hjørne. Men der er også gode nyheder på vej, da ugen ser ud til at klare op senere.

Desværre ser uge 18 og den første uge i maj ud til at være lige så uforudsigelige som uge 17. Selvom der er forventninger om både sol og regn, så vil temperaturerne sandsynligvis være lidt lavere end normalt for denne tid på året.

Uge 19 vil være grå og våd, og det vil være en udfordring at finde plads til forårsjakken og solbrillerne. Men vi kan måske være heldige at få en smagsprøve på foråret igen, når vi nærmer os slutningen af maj. Selvom prognoserne er usikre, ser det ud til, at vi kan forvente mere tørt, lunt og solrigt vejr i årets første sommermåned.

Men generelt vil den næste måned være præget af ustabile vejrforhold, og det kan være en god idé at være forberedt på alt fra solskinsdage til grå og våde dage. Så sørg for at have alt udstyr klar, så du kan nyde foråret, uanset hvad vejret byder på.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds