• 14. juli 2024 19:06

Nyheder fra hele verdenen

Overlevende skaber opmærksomhed med kreativ overlevelsestaktik på øde ø

Hancock

ByHancock

aug 24, 2023

En bemærkelsesværdig overlevelseshistorie udfoldede sig, da en 64-årig hollandsk mand formåede at tiltrække opmærksomhed ved hjælp af nødtaktiske handlinger, efter at han var endt strandet på en øde ø beliggende mellem Florida, Cuba og Bahamas.

Det er næsten som taget ud af en hollywoodfilm. Manden var sejlet ud i en sejlbåd, der desværre blev ramt af uheld og endte sin rejse ved denne fjerne ø.

I den forgangne uge kunne den amerikanske kystvagt meddele, at de havde reddet en mand fra en afsidesliggende ø. Nu uddyber kystvagten begivenhederne med yderligere detaljer og billeder fra stedet, der er blevet rapporteret af både amerikanske og hollandske medier, inklusive De Telegraaf.

De frigivne billeder afslører, at den opfindsomme mand havde konstrueret et “shelter”, sandsynligvis ud af sejldug og plastik fra den havarerede sejlbåd, som drev i vandet tættere på kysten. Derudover havde manden også skrevet et stort “S.O.S” i sandet, som kunne ses fra luften.

Manden stod over for en hård situation, da han i tre dage kæmpede for overlevelse på øen, før han endelig formåede at tiltrække opmærksomhed. Kystvagten opdagede flammer og røg ved Cay Sal-øen, hvorefter de spottede den forladte sejlbåd, der lå i vandet ud for kysten.

For at hjælpe manden kastede besætningen fra et fly mad og drikkevarer ned til ham, sammen med en radio, så der kunne etableres kommunikation.

Denne usædvanlige historie om overlevelse understreger menneskets utrolige evne til at tilpasse sig selv de mest udfordrende forhold og finde kreative løsninger, når livet står på spil.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds