• 11. december 2023 14:09

Nyheder fra hele verdenen

Chunk – en exhibitionistisk bandit

I delstaten Delaware i USA har et murmeldyr ved navn Chunk gjort sig bemærket på en gård, hvor den gentagne gange har stjålet afgrøder og spist dem foran overvågningskameraet.

Murmeldyret Chunk har fundet sin vej til gården flere gange i de seneste uger og har været set spisende på forskellige afgrøder, som er plantet på stedet. Det er ikke unormalt at se vilde dyr på gården, men Chunk skiller sig ud, da den viser en særlig interesse for afgrøderne og ikke er bange for at spise dem på stedet.

Gårdejeren har forsøgt at afskrække murmeldyret ved at placere skræmmemidler og høje hegn omkring afgrøderne, men intet har haft nogen effekt på Chunk. Murmeldyret har fundet en måde at undgå alle disse foranstaltninger og fortsætter med at spise afgrøderne.

 

Chunk er blevet et kendt navn blandt lokale landmænd og naboer, og der er blevet taget flere billeder og videoer af murmeldyret i aktion. Mens mange finder det sjovt og underholdende at se Chunk spise afgrøderne, er det også en bekymring for landmændene, da det kan have alvorlige konsekvenser for deres afgrødeproduktion.

Det er ikke kun i Delaware, at murmeldyr kan forårsage skade på afgrøder og vegetation. Over hele Nordamerika er murmeldyr kendt for at spise og ødelægge afgrøder, grøntsager og blomster. På trods af deres søde udseende og rolige natur kan murmeldyr være en alvorlig trussel for landmænd og haveejere.

Hvordan Chunk vil fortsætte sin udforskning af gården og dens afgrøder, er endnu uvist. Men det er tydeligt, at murmeldyret har gjort sig bemærket og har skabt en vis spænding og underholdning blandt lokalsamfundet i Delaware.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds