• 29. september 2023 19:43

Nyheder fra hele verdenen

Dødeligt skyderi på bar i Californien: Fire personer mister livet

Hancock

Af Hancock

aug 24, 2023

Orange County, Californien – Fire individer er blevet dræbt som følge af en tragisk skyderi-hændelse på en bar i Orange County, en amerikansk delstat.

Tidligere rapporterede det lokale medie CBS Los Angeles, at mindst 11 personer var blevet ramt af skud, hvilket først førte til meldinger om fem dødsfald. Dette tal er nu blevet revideret ned af politiet.

Ifølge udtalelser fra politichefen er seks personer blevet indlagt på hospitalet med skader, hvoraf fem er blevet såret af skud. Politichefen delte denne information på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter.

Blandt de afdøde er også den formodede gerningsmand, ifølge politiet. Dog har politiet endnu ikke frigivet detaljer om den formodede gerningsmand.

Det er fortsat uklart, om gerningspersonen har begået selvmord eller er blevet dræbt af politiet eller andre myndigheder.

Skyderiet fandt sted på en bar i byen Trabuco Canyon i Orange County ifølge CBS Los Angeles.

Skyderiet fandt sted på en bar i byen Trabuco Canyon i Orange County ifølge CBS Los Angeles.

Selvom CBS Los Angeles tidligere rapporterede, at en pensioneret politibetjent var skyld i skyderiet, er dette ikke blevet bekræftet af myndighederne. Situationen udvikler sig stadig, og myndighederne arbejder på at afdække flere detaljer om denne tragiske hændelse.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds