• 11. december 2023 13:28

Nyheder fra hele verdenen

Trump supportere rammer ny slags bund

Hancock

Af Hancock

sep 6, 2020
Trump supportere gået til bunds på Lake Travis - dk-n.dk - nyheder fra hele verdenen

Flere både er er gået til bunds på en sø i den amerikanske delstat Texas under en parade for at støtte præsident Donald Trump til valget i november…

Myndighederne fortæller, at det urolige vand sandsynligvis skyldtes det store antal både, der bevægede sig tæt sammen på Lake Travis, nær hovedstaden Austin.

Medier siger, at flere personer skulle reddes op af vandet, men der er ingen rapporter om sårede.

lake-travis-trump-supporters-valgstøtter-går-til-bunds-dk-n-dk-nyheder-fra-hele-verdenen

Arrangementet, kaldet Lake Travis Trump Boat Parade, blev arrangeret på Facebook, og mere end 2.600 mennesker, har på Facebook, markeret at have deltaget i det.

Arrangementet blev organiseret af tilhængere af præsident Trump på Travis-søen
En efterforskning er indledt, og der er ingen beviser for nogen forsætlig handling, forklarer talskvinde for Travis County Sheriff’s Office Kristen Dark.

”Vi reagerede på flere opkald fra både i nød, flere af dem sank,” sagde hun. “Vi havde et usædvanligt antal både ved søen i dag … Da de alle begyndte at bevæge sig på samme tid, genererede det betydelige bølger.”

Hændelsen skete omkring 12:00 (17:00 GMT) lørdag, Labor Day weekend i USA. På Facebook var det blevet oplyst, at både blev bedt om at sejle max 10 mph (16 km/t).

Paul Yura, fra National Weather Service i Austin / San Antonio, fortalte Associated Press, at der ikke var storme i området på tidspunktet for paraden.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds