• 29. september 2023 19:58

Nyheder fra hele verdenen

Onkel Reje er OK

Hancock

Af Hancock

jun 1, 2023

Det vælter ind med likes og kommentarer på et helt nyt opslag

Onkel Reje modtager overvældende positiv respons til trods for kontrære reaktioner

På et opslag delt af DR Minisjang og Ramasjang er der delte meninger, dog overvejende positive stemmer

På sociale medier er der skabt stor opmærksomhed omkring et nyligt opslag delt af DR Minishang og Ramasjang, der involverer den populære børne-tv-figur Onkel Reje. Mens der er delt meninger om opslaget, har det primært modtaget en overvældende positiv respons fra seerne.

Det er dog vigtigt at nævne, at der er en mindre gruppe kontrære personer, der har udtrykt deres utilfredshed med opslaget. Disse personer er ofte kendt for at være konspirationsteoretikere eller tilhøre lignende miljøer. De har givet udtryk for deres utilfredshed på sociale medieplatforme, hvilket har ført til en vis grad af kontrovers omkring Onkel Reje.

Nogle af disse kontrære personer har forskellige politiske overbevisninger og er kendt for at støtte figurer som Donald Trump eller Vladimir Putin. Der er også dem, der er imod vaccinationer (Antiwaxxere) eller bekymrede over implementeringen af 5G-teknologi. I nogle tilfælde er der endda stemmer, der støtter idéen om borgerdomstole. Disse forskellige holdninger har skabt en voldsom diskussion på sociale medier og har ført til, hvad der kun kan beskrives som en “shitstorm” mod Onkel Reje.

Det er værd at bemærke, at denne opposition begyndte som et lille fænomen i et specifikt miljø, men det har hurtigt spredt sig som en steppebrand og nået ud til en bredere kreds af mennesker. Måske er det et resultat af, at Covid-19 ikke længere dominerer nyhedsstrømmen i samme omfang som tidligere, og derfor søger disse kontrære personer andre emner at engagere sig i. Nogle af deres påstande er ekstreme, såsom “Eliten smugler børn og drikker deres blod”, “Dronningen er reptil” og endda “Jorden er flad”.

På redaktionen er vi dog glade for, at Onkel Reje ikke har ladet sig slå ud af disse trusler. Han er en elsket figur i børne-tv, og det er tydeligt, at han stadig har en stærk tilhængerskare, der værdsætter hans underholdende og lærerige indhold.

Selvom der stadig er nogle få negative kommentarer, er det vigtigt at understrege, at det store flertal af reaktionerne på opslaget har været positive. Mange seere har udtrykt deres glæde og begejstring over at se Onkel Reje i aktion igen. Hans evne til at engagere og underholde børnene er åbenlys og værdsat af både forældre og børn.

Du kan se opslaget her samt kommentarer her > https://fb.watch/kUgpIlggFa/
Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds