• 11. december 2023 13:12

Nyheder fra hele verdenen

Jeg kan stoppe krigen på 24 timer…!

Hancock

Af Hancock

mar 28, 2023

Donald Trump har altid været kendt som en forretningsmand og en dygtig forhandler, og hans bog “The Art of the Deal” fra 1987 er stadig en af de bedst sælgende bøger om forhandlingsteknikker.

Men efter at have tjent som USA’s præsident i fire år og mistet genvalget i 2020, har Trump nu vendt sin opmærksomhed mod en anden form for forhandling – at afslutte krigen i Ukraine.

I et nyligt interview på Fox News erklærede Trump, at han ville afslutte krigen i Ukraine på bare 24 timer, hvis han blev valgt som præsident igen i 2024 og krigen stadig var i gang. Trump beskrev forhandlingerne som “meget nemme”, men afslørede ikke, hvordan han ville gribe dem an.

Det er svært at sige, om Trump’s erklæring om at afslutte krigen i Ukraine på bare 24 timer er realistisk eller ej. Krigen i Ukraine har været i gang siden 2014, og selvom der har været flere forsøg på at finde en løsning, har ingen hidtil været succesfulde. At afslutte krigen på en dag ville kræve en bemærkelsesværdig grad af forhandlingsevne og diplomatisk snilde.

Trump har også sagt, at han har en god relation til Ruslands præsident, Vladimir Putin, og at Rusland aldrig ville have invaderet Ukraine, hvis han stadig var præsident. Det er svært at vide, om der er hold i denne påstand, men det er klart, at Trump har haft en anderledes tilgang til Rusland end tidligere amerikanske præsidenter.

Det er også værd at bemærke, at Trump i samme interview advarede om risikoen for en atomkrig, hvis krigen i Ukraine ikke håndteres rigtigt.

Dette er en alvorlig advarsel, og det viser, hvor alvorligt Trump tager denne situation.

Uanset om man er enig i Trump’s politiske synspunkter eller ej, er det klart, at han stadig betragter sig selv som en dygtig forhandler og ser muligheder for at løse problemer, hvor andre måske ser dødvande. Om hans erklæring om at afslutte krigen i Ukraine på 24 timer er realistisk eller ej, vil kun tiden vise. Men det viser, at Trump stadig er en person med store ambitioner og selvtillid.

Donald Trump og Fox News har haft en tæt og kontroversiel relation i årene op til, under og efter hans præsidentperiode. Fox News er en konservativ tv-nyhedskanal, der ofte bliver anklaget for at være biased og at have en politisk dagsorden. Trump har i årevis været en ivrig seer og har ofte brugt Fox News til at sprede sit budskab til sine tilhængere.

Under sin præsidentperiode var Trump ofte en hyppig gæst på Fox News, hvor han blev interviewet af venligt indstillede værter og fik lov til at tale frit uden alt for meget modstand. På samme tid var Fox News også ivrig efter at støtte Trump og promovere hans politik.

Efter at Trump mistede genvalget i 2020, har hans forhold til Fox News dog været mere anstrengt. Fox News var en af de første medier til at kalde valget for Joe Biden, hvilket fik Trump og hans tilhængere til at anklage kanalen for forræderi. Trump har også kritiseret Fox News for ikke at støtte ham nok i hans kamp for at få valgresultatet omstødt.

Til trods for denne anstrengte relation, fortsætter Fox News med at være en vigtig platform for Trump og hans tilhængere. Flere af kanalens værter, såsom Tucker Carlson og Sean Hannity, er kendt for at have en stærk støtte til Trump og hans politik. På samme tid har Fox News også haft en tendens til at promovere konspirationsteorier og alternative sandheder, der passer til Trump’s politiske dagsorden.

Alt i alt er forholdet mellem Donald Trump og Fox News en kompleks og kontroversiel sag. Fox News har været en vigtig platform for Trump og hans politik, men samtidig er kanalen også blevet kritiseret for at være forudindtaget og for at sprede falske oplysninger. Det skal lige pointeres at Fox News ikke anses som en nyhedskanal, men mere som en underholdningskanal.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds