• 11. december 2023 14:18

Nyheder fra hele verdenen

Storebæltsbroen lukket i østgående retning

Hancock

Af Hancock

apr 11, 2023 #indland

En personbil har tirsdag aften påkørt en tavlevogn på Storebæltsbroen i østgående retning, oplyser vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Nicolai Lynge.

Opdateret: Trafikken er nu åben igen


Politiet har sendt en indsatsleder og en patrulje til stedet, men det er endnu uklart, om der er nogen kommet til skade som følge af uheldet.

Ulykken har dog medført, at al biltrafik i den pågældende bane er blevet stoppet, og det er fortsat uvist, hvornår trafikken kan afvikles igen. Politiet opfordrer trafikanterne til at være tålmodige og følge med i de opdateringer, der løbende vil komme.

Storebæltsbroen er en af Danmarks mest trafikerede broer, og enhver forsinkelse kan have store konsekvenser for både bilister og transportvirksomheder, der benytter broen som en vigtig forbindelse mellem øst- og vestdanmark.

Det er endnu uklart, hvad der har forårsaget ulykken, og politiet vil fortsætte med at undersøge sagen og opdatere offentligheden, når der er mere information tilgængelig.

Indtil videre er det vigtigt, at trafikanterne tager hensyn til hinanden og de udfordringer, der opstår som følge af uheldet, således at alle kan komme sikkert og sikkert videre på deres rejse.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds