• 29. september 2023 19:14

Nyheder fra hele verdenen

Investeringslegenden Jeremy Grantham advarer: Aktiemarkedet kan styrte i grus

Hancock

Af Hancock

jul 9, 2023

Den erfarne investor forudsiger en kommende børskrak med 70 procent sikkerhed

I en nylig interview med Wealth Track slår den anerkendte investor Jeremy Grantham alarm og advarer om en potentielt ødelæggende nedtur på aktiemarkedet i den nærmeste fremtid.

Med en imponerende track record som dommedagsprofet har Grantham tidligere forudsagt og ramt plet med store økonomiske kriser.

Grantham mener, at markedet har opfyldt alle kriterierne for et decideret børskrak. Denne farlige kombination inkluderer en lang periode med økonomisk opsving, et markedsboom og stærk indtjening. Historisk set har denne kombination ofte ført til en økonomisk nedtur.

Det er ikke første gang, at Jeremy Grantham råber vagt i gevær. Han har tidligere advaret om store kriser, herunder den japanske boble i 80’erne og 90’erne, dot-com-boblen og ikke mindst finanskrisen. Allerede i september 2022 advarede Grantham om en kommende boble, der var ved at briste, hvor han dengang vurderede, at der var 85 procents sikkerhed for en betydelig nedtur.

Investorer og økonomiske eksperter vil følge Granthams advarsel nøje og evaluere risikoen for et potentielt markedsdyk. Hans tidligere præcise forudsigelser giver hans bekymring yderligere troværdighed og vækker opsigt i finansverdenen.

Det gælder nu om at være opmærksom på signalerne fra markedet og overveje forsigtige investeringsstrategier for at mindske risikoen for eventuelle økonomiske tab. Spørgsmålet om, hvorvidt Grantham rammer plet endnu en gang, vil kun tiden vise, mens markedet forbliver på vagt og investorerne holder vejret.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds