• 10. december 2023 22:17

Nyheder fra hele verdenen

UPDATE – Markus er fundet ! – Har du set Markus – Del del del !

Hancock

Af Hancock

apr 27, 2023 #indland

Markus er forsvundet fra et psykiatrisk hospital i Esbjerg. Ifølge opslaget, som er delt på sociale medier, forlod Markus opholdet den 23. marts 2023 uden sin telefon, uden penge og uden ejendele.

UPDATE: Markus er blevet fundet – det oplyser familien på facebook. Vi fjerner derfor billederne af Markus, så han og familien kan få den ro som de har brug for . . .

De skriver “Opdatering: I skal alle have stor tak for jeres hjælp med at finde frem til Markus. Vi har fået kontakt og efterlysningen er nu afsluttet.”

Det er nu over en måned ! – Markus er 25 år og omkring 175 cm høj. Hans mor er meget bekymret og beder alle, der har oplysninger om Markus’ opholdssted, om at kontakte politiet på 114.

Opslag er blevet fjernet da Markus gudskelov er fundet…

Det er vigtigt at tage denne efterlysning alvorligt og sprede budskabet så meget som muligt for at øge chancerne for at finde Markus.

Hvis du har nogen som helst information, der kan hjælpe med at finde ham, skal du kontakte politiet med det samme. Det kan være en lille detalje, der kan føre til at Markus bliver fundet og kan vende sikkert hjem til sin familie.

 

Del venligst dette opslag, så det kan nå ud til så mange mennesker som muligt, og lad os hjælpe med at finde Markus.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds