• 14. juli 2024 18:19

Nyheder fra hele verdenen

Elon Musk går i hundene – ændrer Twitter logo

Hancock

ByHancock

apr 3, 2023

Milliardær og Twitter-ejer Elon Musk har endnu engang sat sit præg på det sociale medie ved at ændre Twitters logo til et billede af en hund, som er kendt fra kryptovalutaen dogecoins logo.

Musk delte et skærmbillede af en samtale på Twitter, hvor en bruger opfordrede ham til at købe Twitter og ændre dets billede til hunden. Musk svarede med begejstring og sagde, at det ville være “for sygt”. Han fulgte op med at dele skærmbilledet med teksten “som lovet”.

Her er det nye Twitter logo

 

Denne pludselige ændring af Twitters logo har fået mange til at spekulere på, hvad der kunne være årsagen til Musks beslutning. Der er ingen officiel forklaring fra Musk om hans bevæggrunde, men det har ikke stoppet spekulationerne fra at løbe amok. Nogle mener, at det er et forsøg på at promovere dogecoin, mens andre mener, at det er Musk, der viser sin magt og kontrol over Twitter.

Uanset hvad der er grunden til ændringen af Twitters logo, har det allerede haft en effekt på kryptovalutaen dogecoin. Ifølge erhvervsmediet Forbes er dogecoins værdi steget med 30 procent, efter at Twitters logo er blevet ændret. Dette viser tydeligt, at Musk har en enorm indflydelse på markedet og kan påvirke investorer og forbrugere i en betydelig grad.

Elon Musk er kendt for at have en interesse i kryptovalutaer og har tidligere tweetet om dogecoin og andre kryptovalutaer. Han har også investeret i Bitcoin og er kendt for at være en stærk tilhænger af blockchain-teknologi.

Det er muligt, at hans interesse i kryptovalutaer spiller en rolle i hans beslutning om at ændre Twitters logo til en hund, der er kendt fra dogecoins logo.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds