• 11. december 2023 13:06

Nyheder fra hele verdenen

Nu giver Netlix dig muligheden for at skippe sexscener i film og serier – Endeligt er funktionen her!

Hancock

Af Hancock

apr 1, 2023

Netflix har lanceret en ny funktion, der giver seere mulighed for at skippe sexscener i deres originale serier og film.

Denne funktion er en del af streamingtjenestens indsats for at give seerne mere kontrol over, hvad de ser på skærmen. Funktionen er tilgængelig på udvalgte serier og film, og giver seerne mulighed for at springe over scener, der indeholder sex, vold eller andre indholdselementer, der kan være stødende eller ubehagelige.

For at bruge funktionen skal man klikke på en knap, der vises i hjørnet af skærmen under afspilning af en film eller en serie. Knappen hedder “Skip Intimacy” og er kun synlig i visse scener, hvor der forekommer sex eller andre stødende elementer. Når man klikker på knappen, springer man direkte til næste scene, hvor det stødende element ikke længere er til stede.

Denne funktion er en vigtig opdatering for Netflix, da den giver seerne mulighed for at styre deres egen seeroplevelse og undgå at blive udsat for uønsket indhold. Funktionen er også et eksempel på Netflix’s fortsatte indsats for at lytte til sine seeres feedback og give dem de funktioner, de efterspørger.

Det er vigtigt at bemærke, at denne funktion ikke vil ændre den overordnede handling eller stemning i serien eller filmen. Den vil blot give seerne mulighed for at undgå visse scener, der kan være ubehagelige eller stødende for dem. Netflix har endnu ikke udtalt sig om, hvorvidt funktionen vil blive tilgængelig på alle serier og film på platformen.

 

Forresten – dette er blot en 1 april joke – du skal stadig selv spole over dem, eller bede til at teenageren ikke kommer ned fra værelset lige idet det begynder at blive hot på skærmen 😉

Se hvad netflix skriver her:

 

 

Vi har hørt jeres bønner. “Spring akavet sexscene over-knappen” er endelig her!

 

Forhåbentlig lykkedes det os at narre et par stykker af jer – men desværre bliver I stadig nødt til at poppe popcorn eller tage strategiske ture til køleskabet, når der er ????-scener! Glædelig 1. april!

 

 

 

Good one Netflix! 🙂
Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds