• 14. juli 2024 19:36

Nyheder fra hele verdenen

BREAKING: Her er chippen du får med COVID-19 vaccinen

Hancock

ByHancock

jan 10, 2021

Konspirationsteoretikere deler skema for “5G-chip”, som de hævder, er implanteret i COVID-19-vacciner – men det er faktisk til Boss Metal Zone distortionpedal – dvs til elguitarer…

Så snart det er din tur, får du tilsyneladende op-forstærkere og 1n4148 dioder injiceret lige ind direkte ind i blodbanen.

Forestillingen om, at COVID-19-vacciner vil blive brugt af regeringer over hele kloden til at spore menneskehedens enhver bevægelse, har længe været et emne for diskussion blandt konspirationsteoretikere. Men nu er der kommet nye ‘beviser’ fra italienske tilhængere af ideen – eller- det ville være bevis, hvis det ikke var et omarbejdet skema for Boss Metal Zone.

Konspirationsteoretikerne delte skemaet online og hævdede, at det afbildede diagrammet for den formodede 5G-chip. Den har et afsnit mærket “5G-frekvens” – klart kilden til mange teoretikers eureka-øjeblik – såvel som termer, som guitarister vil finde velkendte: “MT-2 Gain”, “Footswitch” som er blandt de mest genkendelige.

Mario Fusco, en senior softwareingeniør hos Redhat, så fejlinformationen og tog til Twitter for at markere den.

 

”Her i Italien begyndte folk at dele dette skema, idet de hævdede, at dette er diagrammet for 5G-chippen, der er blevet indsat i COVID-vaccinen,” tweetede han. “I virkeligheden er det det elektriske kredsløb i en guitarpedal.”

Naturligvis har billedet fået en hel del humoristiske svar.

En bruger skrev, ”Fremragende. Er beroliget af at vide, at 5G er afhængig af op-forstærkere og nogle 1n4148-dioder. Good old school. Intet af det digitale og mikroprocessor-vrøvl. Jeg tager en i hver arm. ”

En anden svarede: “Dette er en Boss MT-2 Metal Zone, og stol på mig, den helbreder ikke nogen for noget, undtagen måske lidt god takt tone.”

 

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds