• 11. december 2023 12:54

Nyheder fra hele verdenen

Boris Johnson er på intensiv…

Hancock

Af Hancock

apr 6, 2020

Den britiske premiereminister lod sig søndag indlægge. Beskeden på daværende tidspunkt var, at det blot var af sikkerhedsmæssige grunde. Måske dette ikke var helt sandt, da han nu er lagt i intensiv – han er p.t ikke i respirator – Boris Johnson blev bekræftet smittet for 10 dage siden..

 

Premierminister Boris Johnson er blevet flyttet til intensivpleje på hospitalet, efter at hans coronavirus-symptomer “er blevet forværret”, har Downing Street udtalt.  Johnson har bedt udenrigsekretær Dominic Raab om at deputerer “hvor det er nødvendigt”, tilføjede en talsmand.

Premierministeren, 55, blev indlagt på St Thomas ‘Hospital i London med “vedvarende symptomer” søndag. Talsmanden udtaler, at han blev flyttet efter råd fra sit medicinske team og modtager “fremragende pleje”. En erklæring læser: ”Siden søndag aften har premierministeren været under pleje af læger på St Thomas ‘Hospital i London efter at have været indlagt med vedvarende symptomer på coronavirus.

“I løbet af denne eftermiddag er premierministerens tilstand forværret, og efter råd fra hans medicinske team er han flyttet til intensivafdelingen på hospitalet.” Det fortsætter: “Premiereministeren modtager fremragende pleje, og takker alle NHS-medarbejdere for deres hårde arbejde og dedikation.” Hr. Johnson blev oprindeligt ført til hospitalet for rutinemæssige tests efter at have testet positiv for coronavirus for 10 dage siden. Hans symptomer inkluderede en høj temperatur og en hoste. Tidligere mandag tweetede han, at han var i “godt humør”.

Danske Nyheder DK følger sagen…

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds