• 11. december 2023 13:54

Nyheder fra hele verdenen

Tragisk Dødsfald Efter GPS-Fiasko: Familie Sagsøger Google

Hancock

Af Hancock

sep 22, 2023

En fatal tur hjem fra sin datters niårs fødselsdag sidste år har ført til en retssag mod tech-giganten Google.

Philip Paxson, en 47-årig familiefar fra North Carolina, satte sig bag rattet og stolede på Google Maps for at guide ham hjem. Desværre skulle denne beslutning vise sig at have katastrofale konsekvenser.

Under køreturen forsøgte Paxson at krydse en bro, men det viste sig, at broen havde været væk i næsten et årti. I stedet kørte han ud over en skrænt og endte i vandet, hvor han tragisk druknede i sin bil, der lå på hovedet under den ikke-eksisterende bro.

Familien har nu valgt at sagsøge Google, og de hævder, at tech-selskabet er ansvarligt for Paxsons død. De hævder, at Google Maps ikke advarede om den manglende bro hverken på vejen til broen eller ved selve broen.

Paxsons svigermor udtalte, “Det var en mørk og regnfuld aften, og han fulgte sin GPS, som førte ham ned ad en betonvej til en bro, der førte ned i en flod. Han vil blive savnet dybt af sine venner og familie. Det var en ulykke, det var fuldstændig muligt at forebygge. Vi sørger over hans død.”

Udover Google sagsøger familien også de ansvarlige for området, hvor ulykken skete, for ikke at have markeret den manglende bro korrekt. Paxson-familiens advokater hævder, at flere personer tidligere havde forsøgt at informere Google om den manglende bro, men uden held.

Google har udtalt, “Vi har den dybeste sympati med Paxson-familien. Vores mål er at sikre nøjagtige ruteinformationer i Google Maps, og vi er i gang med at gennemgå stævningen.”

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds