• 11. december 2023 14:23

Nyheder fra hele verdenen

Det er vist det man kalder for Dansk Dynamit

Hancock

Af Hancock

jun 21, 2021

Danmark opnåede her til aften et lille mirakel. Vi er med til EM efter en eftertrykkelig sejr over Rusland på en hektisk aften i København. Danmark / Rusland endte 4-1

Vi vidste at vi havde brug for at vinde og derudover håbe, at Belgien slog Finland. Der var i sandhed dømt fejringsscener på stadion, ved hver scoring, og ikke mindst da Belgiens sejr over Finland var stadfæstet.

Mikkel Damsgaard satte scenen i brand med en udsøgt langdistanceåbner, mens Chelseas Andreas Christensen også scorede med et forbløffende hårdt og præcist skud fra distancen.

Danmark slutter som nummer to i gruppen.

Resultatet betyder også, at Rusland, der startede aftenen på andenpladsen, sluttede nederst på tabellen og ikke kvalificerer sig.

Yussuf Poulsen scorede til 2-0 da han opsnappede en dårlig tilbagelægning fra Roman Zobnin, før Artem Dzyuba få minutter senere udlignede til 2-1 på et lidt tyndt straffespark til Rusland.
Men Danmark bekræftede deres progression til knockout-stadierne, da Christensen og Joakim Maehle gjorde det 3-1 og 4-1 i et par hektiske minutter.

Parken Stadium var fyldt til bristepunktet med dansk dynamit. Stemningen var elektrisk, glædesfuld og højlydt.

Parken Stadium var elektrisk inden kick-off, da fans sang nationalsangen, men det var intet i forhold til scenerne på fuld tid. Det var en heftig dynamisk og elektrisk aften. En aften København, og hele Danmark, sent vil glemme

Spillere og personale blev samlet i midten af ​​banen og ventede på bekræftelse af Belgiens sejr over Finland, og der var lød almægtigt brøl, da resultatet kom igennem, lige efter Danmark og Ruslands kamp, var fløjtet af, med en flot sejr på 4-1 til Danmark.

Danmark havde brug for en sejr, og fansene fik opfyldt deres varmeste ønsker. Damsgaard sparkede kampen i gang med et øjebliks magi og blev landets yngste målscorer (Red: 20 år)

Poulsen blev gennemblødt i øl og kastet i luften af ​​tilhængere nær målet, da han nettede Danmarks andet mål, og selvom Dzyubas straffespark til 1-2 skabte et øjeblik af nervøsitet, varede det ikke længe.

Danmark bombede det russiske mål – målmand Matvey Safonov foretog en række fantastiske redninger – inden Christensens kanonskud fik stadion til at bryde ud i forløsende jubel igen.

Maehles komponerede finish afsluttede det, og nu går Danmark ind i de “sidste 16” fulde af selvtillid, og Wales afventer som næste modstander lørdag den 26. juni i Amsterdam.

 

Se fejringen fra spillerhotellet da Kasper Schmeichel, Pierre-Emile Højbjerg og resten af landsholdet ankommer. Se også fans fejre sejren ved Parken, Ofelia og ved Sankt Hans Torv.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds