• 29. september 2023 18:34

Nyheder fra hele verdenen

Christian Eriksen er testet positiv med Corona

Hancock

Af Hancock

mar 20, 2022

Så blev det Christian Eriksens tur desværre – Christian Eriksen er testet positiv for Corona og kan derfor ikke møde ind i landsholdslejren som planlagt.

Kasper Hjulmand skriver på Twitter: “Vi forventer at se Christian hurtigst muligt i løbet af ugen. Vi glæder os til at se ham på holdet og forventer at få ham med til de spændende testkampe mod Holland og Serbien“.

Tirsdag blev Christian Eriksen udtaget til det danske landshold efter hans dramatiske kollaps, som blev omtalt verdenen over. Det var den 12 juni sidste år, da Danmark spillede mod Findand i åbningskampen i EM. Hele verdenen så med, og nu er denne gyser forhåbentligt mindre. Christian Eriksen forventes at støde til resten af landsholstruppen senere i denne uge i Marbella, Spanien. Planen er, at landsholdet træner i Marbella frem til torsdag, hvorefter de rejser til Amsterdam og spiller mod Holland Lørdag.

Efter kampen træner det danske landshold både søndag og mandag i Holland, inden turen igen går til Danmark, hvor de møder Serbien i Parken tirsdag d. 29 marts.

Brentfort som Christian Eriksen spiller for, møder søndag Leicester på udebane i Premier League, men hans fravær med Corona, betyder naturligvis at han ikke spiller med i den kamp. Om dette er godt nyt for Kasper Smeichel som spiller for Leicester, kan kun tiden vise. Et forsigtigt bud fra avisen her, vil være 2-1 til Leicester.

Angående kampen Danmark – Holland, så arbejder vi også der på et bud.

Hvor Christian Eriksen skulle have opfanget Corona fra, meldes der ikke noget om.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds