• 14. juli 2024 18:21

Nyheder fra hele verdenen

Dwayne ‘The Rock’ Johnson: Min familie og jeg har haft Covid 19!

Hancock

ByHancock

sep 3, 2020
Dwayne "The Rock" Johnson, har haft Covid 19

 

Dwayne “The Rock” Johnson siger, at han og hans familie alle har haft Covid-19.

Den tidligere professionelle wrestler, der nu er verdens højest betalte skuespiller, sagde, at han, hans kone og to døtre fik virusset på trods af at de var “disciplinerede” med hensyn til sundhedsbeskyttelse.

Han sagde, at de positive tests var “som at få en mavepuster”.

Han tilføjer: “Vi er i den på den anden side af det og ikke længere smitsomme. Gudskelov, vi er sunde.”

Johnson og hans familie bor i USA, som har registreret mere end 6,1 millioner tilfælde af coronavirus og 860.000 dødsfald forbundet med sygdommen.

USA er nu på over seks millioner Covid-19 sager
Skuespilleren, 48, sagde, at han og hans kone Lauren, 35, og deres døtre Jasmine og Tiana, i alderen fire og to år, fik virusset for omkring to og en halv uge siden.

Den amerikansk-canadiske skuespiller sagde også, at hans døtre havde udvist milde symptomer og havde forklaret, at de “havde ondt i halsen de første par dage, men derefter forsvandt symptomerne, og det siden da, har været normale tilstande”.

”Men det var lidt anderledes for Lauren og jeg,” fortæller Johnson. Han uddyber med, at han og hans kone “fik det hårdt” – uden at specificere hans nøjagtige symptomer – men sammen “kom de igennem det som en familie”.

Johnson fortæller også, at de fangede virussen fra “meget nære familievenner”, som til gengæld ikke havde nogen idé om, hvordan de var blevet smittet.

“Jeg kan fortælle dig, at dette har været en af ​​de mest udfordrende og svære ting, vi nogensinde har været nødt til at udholde som familie,” sagde Johnson i en video, der blev sendt til sin Instagram-konto.

 

“At blive testet positivt for Covid-19 er meget anderledes end at overvinde ubehagelige skader eller at blive sendt på gaden eller endda gå helt fallit, hvilket jeg har været mere end et par gange.

”Min prioritet er altid at beskytte min familie.

”Vi tæller vores velsignelser lige nu, fordi vi er klar over, at det ikke altid er tilfældet, at du kommer ud på den anden side af Covid-19 stærkere og sundere.”

Han foreslog flere måder, som hans fans kunne mindske risikoen for coronavirus, herunder at føre en sund livsstil og bære en ansigtsmaske.

”Det undrer mig, at nogle mennesker derude, herunder nogle politikere, vil tage denne idé om at bære masker og gøre det til en del af en politisk dagsorden,” siger Johnson.

“Det har intet at gøre med politik. Brug din maske. Det er en kendsgerning. Og det er den rigtige ting at gøre.”

Præsident Donald Trump og andre konservative politikere i USA er blevet kritiseret for at bagatellisere behovet for at bære masker og politisere ideen.

Johnson fulgte i sin far Rockys´ fodspor for at blive professionel wrestler og stjerne i World Wrestling Entertainment (WWE).

Han blev en kæmpe succes inden for sporten, inden han vendte sig til skuespil og medvirkede i kæmpestore film som The Scorpion King, Fast & Furious 6 og Jumanji-serien.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds