• 11. december 2023 12:52

Nyheder fra hele verdenen

Danmark lukker for fly fra Storbritannien i 48 timer

Hancock

Af Hancock

dec 21, 2020

Grundet en ny virusvariant, har man fra dansk side, besluttet sig for at lukke for for al flytrafik til og fra Storbritannien.

Dette forbud gør sig pt gældende fra kl 10 mandag og frem til d 23 december, men dette er kun en midlertidig tidssætning, da det er meget muligt med en forlængelse. Grunden er, at coronavirus har muteret sig, og at denne muterede form, har bredt sig med lynets hast, i blandt andet London, og store dele af England. Mutationen, er efter sigende, langt mere smitsom end den kendte form, men dog umiddelbart ikke mere dødelig, eller med forværret sygdomsforløb. Rejser til og fra England, er derfor lukket ned i 48 timer, medens regeringen overvejer hvilke tiltag der skal tages, meddeler Benny Engelbrecht i en pressemeddelelse.

 

Danmark indgår nu i rækken af lande med samme tiltag som inkluderer blandt andet Holland, Belgien, Irland, Italien og Frankrig som har indført indrejseforbud fra Storbritannien. Tyskland har også meldt ud, at de stopper for al flytraffik fra Storbriannien.

DK-N DK følger sagen…

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds