• 14. juli 2024 19:33

Nyheder fra hele verdenen

Tragisk hændelse var årsagen til 32-årigs død

Hancock

ByHancock

mar 15, 2023

Mandag blev en person fundet død i en snedrive i Nuuk, som efterfølgende har vist sig at være den 32-årige Amos Jonassen, der blev meldt savnet i december. Ligsynet og de efterfølgende undersøgelser har vist, at der ikke ligger en kriminel handling bag.

Mandag eftermiddag fandt fire børn en død person i sneen ved blok 17 på Radiofjeldet i Nuuk. Efter en nærmere undersøgelse viste det sig, at der var tale om den 32-årige mand Amos Jonassen, der blev meldt savnet den 7. december 2022.

 

Tirsdag formiddag blev der afholdt ligsyn, som sammenholdt med undersøgelser fra findestedet konkluderende, at manden var afgået ved døden som følge af en tragisk hændelse, som politiet ikke kan uddybe nærmere af hensyn til mandens pårørende.

 

Børnene, der fandt den afdøde, blev tilbudt krisehjælp umiddelbart efter fundet, fortæller politikommissær Malik Sandgreen, der er leder af efterforskningssektionen i Grønlands Politi:

 

Det er selvfølgelig en voldsom oplevelse for børn at finde en livløs person på den måde, så der blev hurtigt taget hånd om dem efterfølgende. De fik tilbudt psykologisk krisehjælp for at få talt episoden godt igennem og ruste familien til de reaktioner, der kan opstå i kølvandet på sådan en oplevelse.

 

Grønlands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.
Kilde: Grønlands Politi

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds