• 29. september 2023 18:36

Nyheder fra hele verdenen

OPDATERING: Politiet oplyser torsdag, at den 13-årige er fundet i god behold. ——- Eftersøgning igangsat: 13-årig dreng savnet efter forsvinden fra bopæl i Brande

Hancock

Af Hancock

aug 24, 2023

OPDATERING : Politiet oplyser torsdag, at den 13-årige er fundet i god behold.

DK Nyheder har derfor valgt at fjerne billedet af den 13-årige af hensyn til de involverede…

Midt- og Vestjyllands Politi anmoder nu om offentlighedens hjælp i jagten på den 13-årige Kenneth Anders Bent, som forlod sin mors adresse i Brande natten til tirsdag.

Ifølge en pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi torsdag eftermiddag er en eftersøgning nu i gang efter den unge dreng.

Kenneth beskrives som værende 173 centimeter høj med en spinkel kropsbygning og kort, mørkt hår.

Politiet oplyser, at han muligvis er iført sorte bukser, en hvid T-shirt, en sort vest og en sort eller hvid jakke. Det er også blevet bemærket, at han ofte bærer en sort kasket med et stort “K” på.

Drengen forlod sin mors bopæl på Ny Sandfeldvej i Brande og efterlod sin mobiltelefon. Siden hans forsvinden har familien ikke været i stand til at etablere kontakt med ham.

Opfordring til hjælp Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer offentligheden til at træde til og assistere i opsporingen.

Hvis nogen har observeret Kenneth Anders Bent eller besidder oplysninger om hans opholdssted, opfordres de til at kontakte politiet på telefonnummer 114.

Eftersøgningen er intensiveret, og samarbejdet mellem myndigheder og samfundet er afgørende for at sikre den unges sikkerhed og tryghed i denne situation.

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds