• 30. maj 2023 10:16

Nyheder fra hele verdenen

Dronning Elizabeth er død

Hancock

Af Hancock

sep 8, 2022

Dronning Elizabeth er død. Det skriver Reuters.

Nyheden kommer få timer efter, at det britiske kongehus meldte ud, at dronningens læger var bekymrede for hendes helbred.

Efter nærmere undersøgelse denne morgen udtrykker dronningens læger bekymring for hendes helbred og har anbefalet, at hun fortsat er under medicinsk observation. Dronningen opholder sig fortsat på Balmoral, hvor hun føler sig tilpas‘, skrev kongehuset i pressemeddelelsen.

Dronning Elizabeth II åbnede “Beehive” den 28. februar 1977

 

Efterfølgende er det kommet det frem, at dronningens familie var blevet orienteret om situationen, og alle er på vej til Balmoral Castle. Pt er der forlydender om at Harry er set i Düsseldorf. Noget kunne tyde på, at han lander i Aberdeen.

Dronningen blev 96 år.

Prins Charles vil blive kronet inden for et par dage som ny regent af landet.

I en meddelelse fra den britiske kongefamilie udtaler Charles sig nu for første gang, efter han officielt er blevet Storbritanniens konge.

Her sætter Charles ord på tabet af sin mor, dronning Elizabeth.

‘Tabet af vores elskede mor, hendes majestæt dronningen, er en stor sorg for mig og medlemmerne af min familie’, skriver Charles i en meddelelse, der er udsendt på det sociale medie Twitter.

‘Vi er i dyb sorg over tabet af vores højtagtede monark og højtelskede mor. Jeg ved, at tabet vil ramme dybt over hele landet, riget og hele Commonwealth, og blandt utallige mennesker verden over’, lyder det videre i meddelelsen, der rundes af med en hilsen til befolkningen:

‘Min familie og jeg vil i denne svære tid med sorg og forandring lade os trøste af, at vores viden om den respekt og dybe omsorg, som dronningen blev mødt af i den brede befolkning’.

 

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds