• 29. september 2023 20:01

Nyheder fra hele verdenen

Skyderi i svensk storcenter i Malmø

Hancock

Af Hancock

aug 19, 2022

Ifølge politiets kilder til HD og Sydsvenskan er to personer blevet skudt. Politibetjente med trukne våben befinder sig i centeret.

Opdatering kl 18:36 – Svensk politi skriver:

“En person er blevet anholdt som mistænkt for skyderiet. 2 personer er blevet såret i forbindelse med hændelsen. Politiet er på stedet med omfattende ressourcer for at efterforske hændelsen ved at afhøre vidner og gennemgå overvågningsbilleder. Den umiddelbare fare for offentligheden anses for at være overstået. Politiet opfordrer offentligheden til ikke at gå ind i indkøbscentret på grund af politiets arbejde på stedet. På nuværende tidspunkt menes det, at hændelsen har forbindelse til det kriminelle miljø.”

 

Opdatering kl 18:33; Melding om 2 sårede, men det vides ikke om det skyldes skud, eller om det er i forbindelse med panik.

Endnu ubekræftet, er der meldinger om én gerningsmand anholdt. Personen er født i 2007. Mere information følger…

 

—————————-

“Flere grædende mennesker siger, at de hørte skud,” siger en person på stedet.

– Der har været et skyderi. Vi er på stedet med et stort antal ressourcer, og vi har afspærret stedet, siger Jimmy Modin, pressetalsmand ved politiets kommandocentral.

Uden for afspærringerne er der mange unge mennesker, mange af dem er oprørte. De fortæller, hvordan de så politibetjente komme løbende med trukne pistoler, og hvordan hundredvis af mennesker løb ud af centeret.

Politiforstærkninger er på vej sydpå fra bl.a. Helsingborg.

– Hvis du har været på stedet og har forladt stedet og har oplysninger eller har gjort observationer, vil vi gerne bede dig kontakte politiet, siger Jimmy Modin.

 

 

 

Stefan Dovborn var ude at handle, da skyderiet brød ud.

– Jeg var på indkøb i ICA, da folk begyndte at løbe, og der var kaos ved kølediskene. Da vi løb ud, så vi, at det var kaos udenfor,” siger han.

– Det var en gravid kvinde, der var ved at besvime. De havde set flere skud blive affyret. De havde set en kvinde blive skudt.

 

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds