• 11. december 2023 13:32

Nyheder fra hele verdenen

Alvorlig Skibsulykke i Nordsøen: Redningsaktion igang for Savnede Besætningsmedlemmer

Hancock

Af Hancock

okt 24, 2023

En tragisk skibsulykke har ramt Nordsøen, hvor to fragtskibe, Verity fra Storbritannien og Polesie fra Spanien, er kollideret 22 kilometer sydvest for Helgoland og 31 kilometer nordøst for Langeoog.

Ulykken, der involverede de to bulkcarriers, har udløst en intens rednings- og eftersøgningsaktion i området.

Polesie, der har 22 besætningsmedlemmer ombord, er rapporteret som stadig flydende, men Verity er sunket som følge af påsejlingen. Én person er blevet reddet op af vandet, men adskillige andre besætningsmedlemmer savnes stadig, oplyser den tyske søredningstjeneste.

Verity kan stadig ses på Vesselfinder.com

Ulykken skete 22 kilometer sydvest for Helgoland, en lille ø i Nordsøen, og har chokeret det maritime samfund. Redningsholdene arbejder intensivt for at lokalisere og redde de savnede besætningsmedlemmer, mens myndighederne fortsætter med at undersøge årsagen til den tragiske kollision.

Både Verity og Polesie er erfarne skibe, der sejler under henholdsvis britisk og spansk flag. Den nøjagtige årsag til sammenstødet forbliver indtil videre ukendt, men maritime eksperter og myndighederne arbejder hårdt på at opklare begivenhederne, der førte til ulykken på det åbne hav.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds