• 11. december 2023 13:05

Nyheder fra hele verdenen

Something is rotten in the state of Denmark

Hancock

Af Hancock

sep 30, 2022
Inger Støjberg (V), Danmarks udlændinge- og integrationsminister intervjuas i Christiansborg av nyhetbyrån Ritzau och danska TV2...Photo: News Øresund.© News Øresund Johan (CC BY 3.0)..Detta verk av News Øresund är licensierat under en Creative Commons Erkännande 3.0 Unported-licens (CC BY 3.0). Bilden får fritt publiceras under förutsättning att källa anges. .The picture can be used freely under the prerequisite that the source is given. News Øresund, Malmö, Sweden.News Øresund är en oberoende regional nyhetsbyrå som är en del av det oberoende dansk-svenska kunskapscentrat Øresundsinstituttet...www.newsoresund.org.www.oresundsinstituttet.org

Højrenationalismen lever i bedste velgående i Danmark

Hvis man går til valg på de ytringer som Fru Inger Støjberg kommer med her, så er der et eller andet galt med medmenneskeligheden i Danmark. At dobbeltmoral er dobbelt så godt er ikke gået næsen forbi. Som tidligere dømt, vælger Inger Støjberg stadig at komme med nedenstående melding:

“Kriminelle udlændinge skal ud på en øde ø…”

“Vi skal have Mette Frederiksen ud af Statsministeriet, og hvis betingelserne er rigtige, så er jeg og Danmarksdemokraterne klar til at gå i regering. Vi har en række helt klare mål for et evt. regeringssamarbejde: 1 Det skal være en regering, der bærer den stramme udlændinge- og værdipolitik i hjertet. Det betyder lavere ydelser til arbejdsløse indvandrere, kriminelle udlændinge skal ud på en øde ø, og så ønsker vi et tørklædeforbud for børn i grundskolen. “

Om det er racisme eller ej, vil vi her på redaktionen ikke være dommer af, men at det er ytringer og politik som savner medmenneskelighed, kan der ikke herske nogen tvivl om.

Før i tiden var gode danske værdier stegt flæsk i persillesovs og åbne arme for mangfoldighed. Nu er der kun indtørrede brændte svær tilbage, og den bitre smag af afmagt, når vi ser så mange fremmelige dygtige mennesker blive sendt tilbage til krig og elendighed. At hadprædikanter nu om dage kan rage så mange proletariske stemmer til sig, tyder på at mange vælgere har skyklapper på, og ikke kan se længere end ud over egen næse.

Fotograf; Rami Melly

Det er åbenbart populært at tale med fornedrende stemme, hive fakta ud af rumpetten som er mislæst og fejlfortolket, samt “cherry-picke” citater, der lige passer ind i sin egen agenda – vi burde skamme os her i DK. Hvordan kan mennesker med den foragt og manglende empati, blive folkevalgte!?

Vi ser massevis af uddannede mennesker blive smidt “hjem” til uvisse skæbner > se eventuelt denne artikel

Vi ser mennesker som bidrager til samfundet på lige fod, og i mange tilfælde endnu mere, end mange danskere blive tilsvinet – “something is rotten in the state of Denmark,”  men én ting er sikkert – det er IKKE vores etniske minoriteter.

>> Obs se Fokus på Pernille Vermund her <<

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds