• 29. september 2023 18:07

Nyheder fra hele verdenen

Skyderi i børnehave i Thailand – mindst 31 døde

Hancock

Af Hancock

okt 6, 2022

Mindst 31 mennesker er blevet dræbt ved et masseskyderi i en nordøstlig provins i Thailand, oplyste en talsmand for politiet torsdag.

Thai Riot Police skyder tåregas mod demonstranter ved Din Daeng-krydset tilbage i 2021

Der er mindst 20 døde, men detaljerne er stadig ved at komme ind,” udtalte vicepolititalsmand Archon Kraitong tidligere idag til Reuters.

 

 

OPDATERING kl 10:06

Mindst 31 mennesker blev torsdag dræbt ved et masseskyderi i en børnehave i en nordøstlig provins i Thailand, oplyser en talsmand for politiet.

Blandt ofrene var både børn og voksne, sagde politiet i en erklæring og tilføjede, at den bevæbnede mand var en tidligere politibetjent, og at der er en menneskejagt i gang.

Premierministeren har bedt alle myndigheder om at skride til handling og pågribe gerningsmanden, har en regeringstalsmand udtalt.

 

Antallet af våbenejere i Thailand er højt sammenlignet med nogle andre lande i regionen, men de officielle tal omfatter ikke det store antal ulovlige våben, hvoraf mange er blevet bragt ind over de usikrede grænser i årenes løb fra konfliktramte nabolande.

Masseskyderier er sjældne i Thailand, men i 2020 dræbte en soldat, der var vred over en ejendomshandel der var gået galt, mindst 29 mennesker og sårede 57 i en blodrus, der strakte sig over fire forskelige geografiske steder.

DK-N DK følger sagen…

Hancock

Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds