• 11. december 2023 13:13

Nyheder fra hele verdenen

Sensationel kamp!

Hancock

Af Hancock

mar 26, 2023

Danmark kom hurtigt ud af starthullerne og var tæt på efter kun tre minutter, da en bold på tværs af målfeltet fra Jonas Wind lige akkurat snød Rasmus Hojlund.

Abat Aymbetov scorede sejrsmålet i det 89. minut, da Kasakhstan kom fra at være bagud med to mål og sikrede sig en sensationel 3-2-sejr over Danmark i Astana – deres første sejr nogensinde over Danmark.

Hojlund, der scorede et hattrick mod Finland i torsdags, var derefter tæt på at sætte et mål ind, da hans hælspark spillede Joakim Maehle ind i feltet, men skuddet blev reddet, inden det ramte angriberen og gik forbi mål.

Danmark skulle dog ikke vente længe med at tage føringen, da en præcis bold over toppen fra anfører Simon Kjaer spillede Hojlund ind, og den unge mand lobbede fint bolden over Igor Shatskiy til 1-0.

Værterne havde et par minutter senere en god chance for at udligne, men forsvarsspilleren Serhiy Malyis hovedstød gik lige på Kasper Schmeichel, og værterne måtte bøde 10 minutter før pausen, da Danmark spillede sig ind i feltet og fik et indlæg tilbage til Hojlund, som fra tæt hold prikkede bolden ind til sit femte mål i to kampe.

Kasakhstan er måske nok den næstlavest rangerede nation i gruppe H, men de var fortsat meget med i kampen og voldte Danmark store problemer i anden halvleg.

Abzal Beysebekov fik sendt et skud inde fra feltet på højre stolpe, og med knap 20 minutter tilbage fik Kasakhstan tilkendt et straffespark, da dommer Novak Simovic vurderede, at bolden havde ramt Jonas Winds arm efter et hjørnespark.

Bakhtiyar Zaynutdinov begik ikke nogen fejl og satte en sensationel afslutning i gang i Astana.

Alt momentum var hos Kasakhstan i slutfasen, og under dramatiske omstændigheder vendte de kampen på hovedet, da et lynskud fra Askhat Tagybergen fandt det øverste højre hjørne, inden indskiftede Aymbetov headede bolden i mål for at sende Astana-publikummet i ekstase og sikre en historisk sejr, der åbner Gruppe H helt op for alle.

Dramaet var dog ikke slut for Aymbetov, da han fik to advarsler i tillægstiden og dermed fik sin marchordre, inden slutfløjtet lød på en en kamp som helt sikkert vil trække overskrifter.

 

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds