• 11. december 2023 13:58

Nyheder fra hele verdenen

Nye restriktioner muligvis på vej

Hancock

Af Hancock

dec 15, 2020

Idag kl 12.15 er partiernes sundhedsordførerer kaldt til orientering. Det foregår i Sundhedsministeret.

Mødet er uden dagsorden og tidligere har møder som disse, været tegn på at nye restriktioner kan være under opsejling. Kendetegnene for idag er, at flere eksperter har været ude med anbefalinger om yderligere restriktioner op til jul. Der har enddog været tale, om at dele landet op, og sætte en radius for bevægelsesfriheden, hvis ikke ærindet er gyldigt.

Nyindlæggelser for patienter med bekræftet COVID-19 fordelt på indlæggelsesdato­­:

Ovenstående graf er opdateret 8. december kl. 14.00
Kilde: Statens Serum Institut

Data er baseret på Landspatientregistret og det daglige øjebliksbillede fra regionernes IT systemer. Data vil ændre sig i opgørelsen over tid, når mere information tilgår. For personer indlagt mere end 48 timer, før prøven er taget, angives dato for prøve. COVID-19-relaterede indlæggelser er indlæggelser, som starter inden for 14 dage efter prøvetagningsdato for den første positive prøve. Indlæggelsen afgrænses til 90 dage efter prøvetagningsdato for første positive prøve.

UPDATE kl 15 dec. kl. 16.31 

Transportminister Benny Engelbrecht (S) har via Facebook, bekræftet at de nuværende restriktioner der indtil videre har været gældende i en lang række kommuner, nu udrulles i resten af landet fra kl 16 onsdag d. 16 dec.

 

 

DK N følger sagen tæt…

 

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds