• 11. december 2023 12:36

Nyheder fra hele verdenen

Hvis moral er godt…

Hancock

Af Hancock

nov 2, 2021

Så må dobbeltmoral være dobbelt så godt…

 

“Hver fugl fløjter som bekendt med sit næb…” den vender vi lige tilbage til 😉

 

Pernille Vermund har holdt en dundertale på Nye Borgerliges årsmøde i Vejle.

Her understreger hun, at det kan være svært at undertrykke den hårde retorik, når vreden over problemerne med uintegrerede indvandrere ikke bliver løst- “også for mig” udtaler hun.

Det kan også gå den anden vej, hvilket denne artikel med al tydelighed understreger, så vi beklager på forhånd.

 

Udtalelsen har udspring i, at partiet tidligere på ugen ekskluderede et medlem – Henning Linnemann – som var kandidat til kommunalvalget, da han for et par år tilbage udtalte “dræber også gerne en muslim eller to” på Facebook. Han (Henning Linnemand: red) har så senere hen, valgt at slette sin sociale profil fra Facebook-

 

Godt så, lad os lige dvæle ved den et øjeblik….

 

Hun (Pernille Vermund: red) forklarer deres eksklusion af Henning Linnemann med at han har udtalt sig for hårdt – fair nok – god stil, men men men – hvad så med denne?

“en passende straf ville være at vikle ham i harsk bacon og drukne ham i svinefedt.” Citat /P. Vermund

Link til opslag  Vi tolerer ikke racisme i Nye Borgerlige. Vi tolererer ikke vold og opfordringer til vold. Derfor smider vi også konsekvent dem ud af partiet, der giver udtryk for den slags.” /Vermund

 

Sikandar Siddique blev udsat for racistiske tilråb og trusler, da han forlod Christiansborg med sine forældre. Kan det undre nogen, at med alle disse “legitime hadprædikanter” at nogle individer reagerer kraftigere på det, end blot med en smiley af den ene eller anden slags? (DK-Ns´holdning)

“Et er, at man går efter mig, men jeg kan simpelthen ikke bære, at mine forældre skal udsættes for racisme, når de kommer på Christiansborg for at fejre demokratiets festdag med mig. Jeg forstår ikke, hvordan man kan finde på at gå efter en 82-årig mand med rollator.”

Vi har i kraft af at være et medie været i kontakt med Sikandar, og fået tilladelse til at bringe både video og tekst i denne artikel omhandlende Sikandar – det betyder ikke nødvendigvis at vi har fælles ståsted i al Sikandars politik (vi bør jo også være helt og holdent upartiske), men Sikandar er som du og jeg, også et menneske, og INTET menneske bør udsættes for, hvad Sikandar oplevede med sine forældre.

 

Ekstreme holdninger, herunder racisme, er videnskabeligt bevist, at have en direkte sammenhæng med lavere intelligens end gennemsnittet i befolkningen, så disse “hadprædikanter” har tydeligvis ramt hovedet på sømmet mhb deres vælgerskare, samt dem der lytter.

Enhver fugl…

Aha..godt ord igen men..

Er Danmark uden problemer?

Nej – bestemt ikke – ethvert land har udfordringer, af den ene eller anden slags, men det vi ser i disse stunder er, at mange politikere har bevæget sig væk fra etik og ægte overbevisning, til derimod at jagte magt.

 

Ét af problemerne med vores nutid er, at det er nemmere at nå eventuelle vælgere end nogensinde før, i særdeleshed ved hjælp af sociale medier. Dette er både godt og skidt. Det virker som om, der er en tendens til, at der jagtes kvantitet baseret på tomme ord, faktuelle forkerte oplysninger, samt at det er gået hen og blevet en “skønhedskonkurrence” på hvem der længst kan holde sig flydende i badedragt i “middelhavet” på en solskinsdag. Har vi mon set tendensen før?

 

Vi har brug for at mindske de “amerikanske” tilstande i dansk politik, og der bør slås hårdere ned på ytringer, som er datamæssigt faktuelle forkerte postulater. Avisen her erkender sig blankt skyldige i, at være partiske i denne artikel. Dét er blandt andet én af de ting der skal slås ned på – se blot på Trump og Fox News – det er ikke dét vi ønsker. Hånden på hjertet, så vil vi fremover bestræbe os på, at være 100% upartiske. Så bær over med os denne ene gang…

Er det!?

Et surt opstød fra avisen her? – Ja, bestemt – for det nytter simpelthen ikke noget at så få kan opildne til had, baseret på tomme ytringer, som i sidste ende skader mennesker.

Holdninger betyder noget, for individet og for massen – men den som ytrer sig bærer et ansvar… citat: Avisen her

 

 

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds