• 14. juli 2024 15:59

Nyheder fra hele verdenen

Søren Pape Poulsen, formand for Det Konservative Folkeparti, er død

Hancock

ByHancock

mar 2, 2024

Det Konservative Folkeparti står i sorg efter den pludselige og tragiske død af deres formand, Søren Pape Poulsen, i en alder af 52 år. Pape Poulsen døde efter en hjerneblødning, der ramte ham fredag eftermiddag under et hovedbestyrelsesmøde i partiet.

Efter hjerneblødningen blev han straks kørt til Odense Universitetshospital, hvor han desværre afgik ved døden lørdag klokken 13.13. De nærmeste pårørende har allerede taget afsked med den elskede politiker og leder.

Søren Pape Poulsen har været en markant figur i dansk politik og især inden for Det Konservative Folkeparti. Han overtog formandsposten for partiet i 2014 og har siden da været en central skikkelse i partiets ledelse og politiske retning. Fra 2016 til 2019 tjente han som justitsminister og før det som borgmester i Viborg fra 2010 til 2014.

Hans pludselige bortgang efterlader et stort tomrum i både partiet og dansk politik som helhed. Søren Pape Poulsen vil blive husket for sit engagement, sin dygtighed og sit bidrag til det politiske landskab i Danmark.

Reaktionerne på hans død har været omfattende, med kolleger, politiske modstandere og befolkningen som helhed udtrykker deres sorg og kondolencer til hans familie og partifæller.

Det Konservative Folkeparti vil nu stå over for en udfordrende tid med at vælge en ny leder og finde vej fremad uden deres respekterede formand. Men selv i sorgen over Pape Poulsens bortgang vil hans arv og indsats forblive en del af partiets og landets historie.

Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK