• 11. december 2023 14:29

Nyheder fra hele verdenen

Endnu en person anholdt efter mordet på Emporia i Malmø

Hancock

Af Hancock

okt 31, 2022

Endnu en person er varetægtsfængslet i forbindelse med efterforskningen af mordet i Emporia-butikscentret i Malmø i sommers. Manden er mistænkt for at være medskyldig i mord.

Tre personer er allerede blevet anholdt i forbindelse med efterforskningen af mordet. En 15-årig mand er varetægtsfængslet af sandsynlige grunde på mistanke om mord og mordforsøg, en 40-årig mand er varetægtsfængslet på mistanke om medvirken, og en 19-årig mand er mistænkt i sagen.

Den anholdte mand er blevet begæret varetægtsfængslet, og der vil blive afholdt et varetægtsfængslings forhør tirsdag ved byretten i Malmø.

Det dødelige skyderi i Emporia
Skyderiet fandt sted den 19. august i indkøbscentret Emporia i Malmø. En 31-årig mand døde, og en kvinde blev alvorligt såret under skyderiet.

 

Opdateres….

Gratis fragt uanset pris Hurtig fragt 1-2 dage Gratis ombytning, vi betaler fragten 5 stjerne på trustpilot Nr 1 i kategorien sportstøj på trustpilot Køb nu betal senere med Viabill Prismatch! Shapeit.dk matcher alle danske netpriser inklusiv kampagner og yderligere rabat Hos Shapeit.dk er de alle fitness entusiaster, og udvælger kun den bedste kvalitet til deres kunder. De sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis den model og størrelse som passer til dig.
Emporia er et indkøbscenter placeret i Malmø nær Malmö Arena og Hyllie Station. Centret åbnede den 25. oktober 2012. Målt på butikker er Emporia med sine ca. 149 butikker det blandt de største indkøbscentre i Skandinavien. Centret har et samlet areal på 93.000 m² (Field’s: 115.000 m²), og anlægssummen udgjorde 2 milliarder svenske kroner inklusive parkeringspladser, boliger og kontorer. Arkitekten bag byggeriet er Gert Wingårdh. I august 2022 fandt et skyderi sted inde i Emporia. 1 mand blev dræbt og en kvinde såret.
Hancock

By Hancock

Ansvarshavende chefredaktør på DK-N DK

Følg DK Nyheder

Hjælp os med at vokse og fortsat levere gratis interessant indhold ved at følge os på Facebook


This will close in 54 seconds